Verdien geld met je smartphone

Geld verdienen met je smartphone? Met Roamler is dat makkelijk én leuk!

Grijp je kans om actief te worden in de retail branche en geniet van de vele voordelen van de Roamler manier van verdienen! 4 redenen om je bij de Roamler community aan te sluiten!

Doe taken bij jou in de buurt

Doe taken in de buurt en onderweg! Je vindt in de Roamler app de dichtstbijzijnde taken gebaseerd op jouw huidige locatie.

Kies de taken die bij jou passen

Doe enkel taken die je écht leuk vindt. Kies de taken die het beste bij jouw expertise, passie en locatie passen. Jij bent in charge!

Jij kiest wanneer je taken oppakt

Als je de taak accepteert in de app, is deze voor jou en mag je het binnen de aangegeven tijd uitvoeren! Plannen werd nog nooit zo makkelijk.

Krijg uitbetaald wanneer je wilt

Dagelijks uitbetalen of ben je voor een mooie reis aan het sparen? Je kunt uitbetalen wanneer je wilt: het geld staat direct op jouw rekening

Doe taken waar en wanneer jij wilt!

2 miljoen taken per jaar

Roamler is beschikbaar in meerdere landen door heel Europa!

Boodschappen halen is prima te combineren met het doen van een paar checks. Verenig het nuttige met het aangename en je verdient er nog wat mee ook! Top toch?
- Cindy Retail
Wat ik leuk vind aan Roamler is dat de taken overal zijn; winkels, drogisterijen maar ook café's. Laatst dronk ik een biertje met vrienden en verdiende ik ondertussen geld!
- Anthony Retail

Ook Roamler worden?

Meld je aan