Hoe het werkt Download, registreer, go!

Download de Roamler app en start met verdien op jouw manier

 • Download de app

  Op sommige locaties in Europa word je gevraagd een invitecode in te vullen om toegang te krijgen tot de Roamler app, terwijl op andere locaties de Roamler vrij toegankelijk is. Check wat op jou van toepassing is door de Roamler app te downloaden en een profiel aan te maken. Download de Roamler app in de App- of Playstore en maak een profiel aan.

 • Krijg toegang tot betaalde taken

  Blader door de lijst met taken die voor jou beschikbaar zijn. Schakel de locatievoorzieningen in om de beschikbare taken om je heen te zien en sta pushmeldingen toe om erachter te komen wanneer nieuwe taken bij jou in de buurt worden gepubliceerd. Als je geen nieuwe taken of bijna afgelopen taken wilt missen, controleer dan regelmatig de app om niets te missen Het kan snel gaan bij Roamler!

 • Lees de instructies door

  Wanneer je een taak selecteert, krijg je toegang tot een korte beschrijving van wat er nodig is om deze te voltooien. Je kunt ook vooraf door de vragenlijst bladeren, zodat je jouw bezoek kunt voorbereiden. Afhankelijk van het soort taak dat je gaat uitvoeren, krijg je een paar uur de tijd om het te voltooien; minimaal 2 uur. Wees voorzichtig met de timer, je wilt niet dat je gereserveerde taken verlopen, want dan worden ze weer beschikbaar voor andere Roamlers.

 • Vind de leukste taken

  Je kunt ook door taken bladeren op basis van je locatie: open de kaart en check de beschikbare locatiepinnetjes in jouw gebied of zelfs in het land. Klik op een locatiepin, bekijk wat de taak inhoudt en beslis of je deze wilt uitvoeren. Een leuke taak gevonden om uit te voeren? Gebruik onze eenvoudige navigatietool om je naar de juiste locatie te begeleiden!

 • Zend de taak in

  Eenmaal ingediend, wordt elke taak gecontroleerd door ons team van reviewers, die deze zullen goedkeuren of je vragen aanpassingen te maken. Zodra een taak is goedgekeurd, wordt het geld direct op je saldo bijgeschreven. Je kunt uitbetalen wanneer je maar wilt. Als je Roamler als zelfstandig professional gebruikt, ontvang je ook geautomatiseerde facturen voor je bedrijfsadministratie.

Verdiensten

Hoeveel je kunt verdienen met Roamler? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals:

 • Hoeveel tijd je kunt stoppen in het uitvoeren van taken;
 • Wat voor soort taken je graag uitvoert;
 • Hoeveel taken er beschikbaar zijn in jouw regio;
 • Welk level je hebt bereikt in de app.

Hoe kun je de Roamler verdiensten verhogen?

Een goede manier om je Roamler inkomsten te verhogen, is door dezelfde soort taak op meerdere locaties uit te voeren. Na de eerste keer, wordt het makkelijker om volgende taken snel en correct uit te voeren! Je kunt er ook voor kiezen om taken in minder gebruikelijke tijden uit te voeren, zoals 's avonds, in het weekend of op feestdagen.

 • Merchandising- en salestaken hebben hogere beloningen dan product- en service checks of mystery shopping taken. De merchandising- en sales taken vereisen niet alleen meer tijd voor uitvoering, maar ook dat je zzp'er bent. Meer weten over merchandising en sales?Lees hier meer.

Roamler gebruiken als zzp’er

Ben je geregistreerd zelfstandig professional? Word Roamler en combineer maximale flexibiliteit met een volledig geautomatiseerd betalings- en facturatiesysteem dat is ontworpen om jouw leven een stukje makkelijker te maken!

Nieuw bij Roamler?

Zo registreer je jezelf als zzp’er in de Roamler-app:

 1. Download de Roamler app en voltooi je registratie;
 2. Open je profielinstellingen in de Roamler app, navigeer naar BTW-instellingen en vul je gegevens in;
 3. Begin met het uitvoeren van betaalde taken Het geld is direct beschikbaar op uw saldo om te verzilveren en uw verdiensten worden automatisch aan u gefactureerd. Geen papierwerk van jouw kant!

Ga gelijk met Roamler aan de slag!

Download de app