Een nieuwe manier van werken

Bij Roamler geloven we dat taakgericht werken via crowdsourcing nieuwe kansen creëert voor zowel bedrijven als mensen die streven naar een duurzame toekomst.

Bedrijfsprofiel

Sinds 2011 realiseert Roamler via crowdsourcing een revolutie in de field marketingindustrie. Met Roamler Retail voorziet Roamler de grootste Europese FMCG-fabrikanten, consumentenmerken, PCG's en winkelketens van lokale inzichten, merchandising activiteiten en verkoopdiensten. Deze diensten worden over heel Europa uitgevoerd door duizenden gebruikers.

De Roamler Retail crowd wordt gerekruteerd, getraind en ingedeeld op basis van vaardigheden en ervaringsniveau. Daarna worden ze gekoppeld aan taken op basis van hun locatie. Elke taak wordt uitgezet en gemanaged via de Roamler smartphone app.

Deze ‘plug-and-play' benadering biedt bedrijven de flexibiliteit en de efficiëntie die ze nodig hebben om snel inzichtelijke beslissingen te kunnen maken en doelgericht acties te ondernemen, waar en wanneer dat nodig is.

Naast het hoofdkantoor in Amsterdam, heeft Roamler Retail kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, België, Spanje, Italië en Turkije en is het ook actief in Zweden, Polen, Chili en de VS.

Onze Missie

Wij bieden graag een antwoord op de vraag naar efficiëntere oplossingen voor bedrijfsproblemen. Dit doen we in samenwerking met personen die de baas willen zijn over hun eigen agenda en tevens streven naar meer vrijheid in zowel hun carrière als persoonlijke leven.

Het stimuleren van de winstgevendheid

Met een gecertificeerde crowd van professionals die elke uitdaging snel en flexibel oplost, kunnen bedrijven de organisatorische flexibiliteit behouden die nodig is om competitief te blijven.

Emancipatie door flexibiliteit

Onze taakgerichte manier van werken stelt mensen in staat altijd en overal hun vaardigheden in te zetten en een hogere levenskwaliteit voor zichzelf te verzekeren.

Ondersteund door het management team

Geleid door ervaren ondernemers

International

Retail

Op naar een betere toekomst

Een belangrijke missie van Roamler is mensen helpen hun leven te verbeteren. Daarom besloten we een project te ondersteunen dat overeenkomt met onze kernwaarden; het bieden van kansen aan minder bedeelde gemeenschappen.

Lees meer

Sluit je aan bij Roamler en help ons een nieuwe manier van werken te realiseren!